Spații comerciale de vânzare si inchiriat
Imobil birouri Libertății
26 ianuarie 2011
DESCRIERE:
    Intotdeauna un bun intreprinzator a stiut ca imaginea si reclama afacerii sale influenteaza cel mai mult vanzarile acesteia. Spatiul in care se desfasoara activitatea firmei este unul dintre factorii care schimba modul in care e vazuta aceasta. Un sediu frumos, modern, elegant va captiva mereu clientii imprimandu-le acestora o imagine de seriozitate, de abilitate, de incredere si de superioritate fata de concurenta.
    In acest sens compania noastra, S.C. Stern & Co S.R.L. vine in sprijinul dumneavoastra prin a va pune la dispozitie un spatiu comericial construit la cele mai inalte standarde avand la baza o arhitectura intalnita pana acum doar la sediile marilor companii si institutii. Toate acestea va sunt oferite de firma noastra la cele mai avantajoase preturi si care in mod sigur vor acoperi toate nevoile dumneavoastra.


AMPLASARE:
    Cladirea este situata in localitatea Bistrita, str. Libertatii nr. 49, jud. Bistrita-Nasaud, la strada principala DN 17. Situata la 2 minute (traseu parcurs cu masina) de centrul orasului, imobilul reuseste sa ofere o oaza de liniste. In apropiere se afla centrul comercial Kaufland, clinica medicala Sanovil, Romstal, benzinarie, loc de joaca pentru copii.


DETALII GENERALE
    Imobilul are regim de inaltime D+P+3E, insumand astfel o suprafata totala utila de aproximativ 1200 mp (1600 mp construiti), iar inaltimea interioara este de 3,80 m.
    Imobilul este conceput intr-o arhitectura moderna, conceptia ei fiind unica in Bistrita.
    Compartimentarea interioara a intregii cladiri se poate face la cererea clientului pentru fiecare nivel.
    Cladirea totalizeaza un numar de 5 nivele astfel:
    - demisol pentru parcare personala, parcarea fiind securizata, accesul se face pe baza de card, usa sectionala actionata de telecomanda. Suprafata este de 293 mp, avand astfel 11 locuri de parcare.
    - parter cu posibilitate de compartimentare la cerere. Suprafata utila de 268 mp;
    - etaj I cu posibilitate de compartimentare la cerere. Suprafata utila de 309 mp;
    - etaj II cu posibilitate de compartimentare la cerere. Suprafata utila de 273 mp.
    - etaj III cu posibilitatea de compartimentare la cerere. Suprafata utila este de 115 mp + terasa de 130 mp. Etajul III se preteaza pentru birouri directoriale.


 FACILITATI
    Imobilul ofera 15 locuri de parcare supraterane, pozitionate in fata cladirii si un loc de joaca pentru copii, acesta fiind in spatele cladirii, alei pavate si spatii de relaxare.


POSIBILA DESTINATIE
    Imobilul, insumand 1600 mp construiti si 1200 mp utili, repartizati pe 5 nivele, se preteaza pentru diverse destinatii de business: clinica medicala, sediu de institutie/ companie, showroom, business center, centru comercial etc.


PRETURI la VANZARE SI INCHIRIERE

Pret de vanzare: 1,3 mil euro. Preturile sunt negociabile si nu includ TVA.

Preturile la inchiriere variaza in functie de nivel:
a) parcare: 2 euro/mp
b) parter: 8 euro/mp
c) etaje: 6 euro/mp