Complexe locuinte de vanzare
Complexul de apartamente Pescarilor 20
20 ianuarie 2011

    Complexul de apartamente cu 2 si 3 camere amplasat in strada Pescarilor beneficiaza de o pozitie excelenta fiind situat in apropierea Parcului Municipal, a hipermarketului, intr-o zona linistita si cu acces rapid la punctele-cheie ale orasului, dar care evita supraaglomerarea, un concept gandit sa valorizeze functionalitatea si comoditatea.

  
    Zona Parcului din apropiere ofera confortul psihic al unui loc lipsit de aglomeratie, poluare si zgomot.
   Apartamentele pe care vi le punem la dispozitie definesc un stil de viata axat pe confort, relaxare si functionalitatea de care aveti nevoie.DETALII GENERALE:
→ suprafetele apartamentelor sunt cuprinse intre 62 si 82 mp.
→ numarul total de apartamente: Ansamblul de locuinte cuprinde 24 de apartamente, cu 2 si 3 camere.


AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE
   Pentru constructia cladirii s-au folosit materiale de ultima generatie, ansamblul fiind realizat din caramida Porotherm de 30 cu cadre de beton si izolatie termica exterioara Baumit (80 mm).
   Apartamentele sunt executate la standarde inalte, tinand cont de preferintele clientului, fiind dotate cu centrala termica individuala, baie mobilata (gresie, faianta, lavoar, vas wc, etc.), toate la alegerea clientului.
   Fiecare apartament creeaza posibilitatea de compartimentare individuala, finisarea interiorului se realizeaza pe gustul fiecaruia, exteriorul se executa conform proiectului, iar contorizarea este individuala.


AMPLASARE:
   Complexul beneficiaza de o pozitie excelenta in vecinatatea Parcului, in apropierea centrului vechi al orasului, avand la dispozitie cele mai importante facilitate in zona: hypermarket, agentii bancare, cabinete notariale, gradinita, Scoala Generala Nr. 5 Lucian Blaga, zona de promenada pe malul raului Bistrita, spatii verzi generoase, piata agro-alimentara, laborator medical si multe altele.


DOTARI BONUS/ FACILITATI INCLUSE:
parcare subterana pentru fiecare apartament in parte


OFERTE (click pentru a vedea detalii)