Complexe locuinte de vanzare
Ansamblu rezidential Zimbrului
12 ianuarie 2011

     Ansamblul residential Zimbrului, amplasat in zona cu cel mai mare potential urban din Bistrita, ultracentral, este un complex de locuinte asa cum ti l-ai dorit: in centrul orasului, un spatiu plin de verdeata si liniste. Apartamentele au fost concepute tinand cont de criterii de folosire eficienta, asigurand un confort sporit.


   Onorand numele constructorului Stern & Co, complexul raspunde cel mai bine la cerintele dvs pentru standarde de viata ridicate.

   Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si a facilitatilor oferite transforma acest ansamblu residential in solutia ideala pentru persoanele moderne care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada intr-un ambient de recreere, liniste si intimidate, asigurant de incinta ferita de strada, gradina de 800 mp.
   Toate acestea asigura spatial ideal de relaxare al locatarilor, dar si spatial ideal de joaca al copiilor dvs.

 
DETALII GENERALE
→ suprafetele apartamentelor sunt cuprinse intre 54 si 120 mp.
→ numarul total de apartamente: Ansamblul de locuinte cuprinde 46 de apartamente, cu 2 si 3 camere, dispuse pe 3 scari, fiecare avand lift propriu.
→ dotari comune:
    - spatiu securizat
    - gradina 800 mp cu foisor
    - loc de joaca pentru copii
    - lift


AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE
   Pentru constructia cladirii s-au folosit materiale de ultima generatie, ansamblul fiind realizat din caramida Porotherm de 30, pe cadre de beton si izolatie termica exterioara Baumit (80 mm).
   Cladirea are scarile interioare placate cu marmura, balustradele din inox, toate finisajele fiind de lux, cu materiale de calitate superioara.
   Apartamentele sunt executate la standarde inalte, tinand cont de preferintele clientului, fiind dotate cu centrala termica individuala, baie mobilata (gresie, faianta, lavoar, vas wc, etc.), toate la alegerea clientului.
   Fiecare apartament creeaza posibilitatea de compartimentare individuala, interiorul se realizeaza pe gustul fiecaruia, exteriorul se executa conform proiectului, iar contorizarea este individuala.


AMPLASARE:
    Ansamblul de locuinte din str. Zimbrului este incadrat de cele mai importante artere ale orasului, B-dul Republicii si B-dul Decebal, la doar 5 minute de Piata Mare a orasului si la 10 minute de complexul comercial Winmark si Policlinica Muncipala.
    Situat intr-o zona ferita de traffic, pentru siguranta si buna crestere a copiilor, Gradinita nr. 11 este in vecinatate, iar in imediata apropiere, Scoala Generala si Colegiul National Liviu Rebreanu.


DOTARI BONUS/ FACILITATI INCLUSE:
parcare subterana si boxa la demisol pentru fiecare apartament in parte.


OFERTE (click pentru a vedea detalii)